Сръбската незабравима кухня е много вкусна и много подправки, и отговаря на всички сетива, неустоимо увеличаване на апетита. Месо / специално барбекю и различни видове стрелба /, подправки / пипер, босилек, хрян, копър / и пресни зеленчуци се използват в големи количества в сръбската кухня, и е нормално преди хранене, състоящо се най-малко едно ядене на месо, която заема важно място сред рецепти. ...

Към статията

Сръбската национална кухня е изключително разнообразна и вкусна.
Сръбската кухня има чудесни гъсти, леко подкиселени супи, наричани чорби; приготвят се от бобови растения, кисело мляко, домати или от риба и зеленчуци. Към сръбските специалитети се отнася каймакът, произвеждан чрез биене на прясното мляко (използува се за приготвянето на много ястия, маже се самостоятелно върху филия хляб). Широко...

Към статията